welkom welkom

Inleiding

ETS werd anno 2000 geboren uit de noodzaak om zich onafhankelijk van de verzinkerij PAS als producent en toeleverancier te kunnen profileren. Er werd fors geïnvesteerd in nieuwe machines om aan de strenge kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

Als jong en dynamisch bedrijf werd de volledige huisvesting vernieuwd om op die manier zo efficiënt mogelijk te kunnen functioneren. Gesteund door de Group-Pas (verzinkerij) zijn we zeer competitief in afgewerkte verzinkte producten.
Begin 2007 werd uitgekeken naar een nieuwe locatie omwille van een constante groei; de locatie in Londerzeel werd echt te krap en onze nieuwe locatie was nog niet helemaal klaar. In juli 2008 werd de volledige verhuis gedaan van ETS naar de Kalkenstraat 3 te Buggenhout. De afdeling plaatbewerking kreeg hierbij een volledige nieuwe loods met een ultra- moderne geautomatiseerde stopa tower met 400 posities die de machines bevoorraadt met platen. De constructie-afdeling werd verder geoptimaliseerd om de doorstroming van de producten te verbeteren. Met deze nieuwe locatie is ETS klaar om aan de hedendaagse noden te kunnen voldoen inzake huisvesting.